torsdag 2 oktober 2008

Gå med Djurens Rätt 4/10 -08 på Mariatorget!

På Djurens Dag, den 4 oktober samlas djurvänner från hela landet till en massiv protest vid riksdagen. En gång för alla sätter vi ner foten och talar om för politikerna att nu är det nog, det är dags att de slutar svamla och faktiskt gör något åt situationen. I dagsläget utsätts djur för sexuella övergrepp och människorna som begår dem tillåts fortsätta för att politikerna inte tar frågan på allvar. Varje år kommer hundratals djur in till veterinärer landet över med skador som tyder på att de utsatts för sexövergrepp. De lämnas i dagsläget tillbaks till förövarna och övergreppen fortsätter tills vi sätter stopp för dem!

Demonstrera med oss den 4 oktober, vi behöver varenda en där, för att visa att den här frågan ignorerats länge nog och för att kräva att politikerna tar sitt ansvar. Så länge de inte gör något är de medskyldiga till alla de övergrepp som sker.

Demonstrationen samlas klockan 13.00 på Mariatorget i Stockholm. Flera kända djurvänner kommer att hålla tal och vi hoppas på en kraftfull protest som politikerna knappast glömmer. Efter demonstrationen serveras mat och material säljs till förmån för kampanjen. Djurrättsalliansen arrangerar samåkning från flera orter i landet för att alla ska kunna ta sig till demonstrationen. Boka din plats på info@djurrattsalliansen.se eller ring/SMS:a 0736-586593 så hjälper vi dig till rätta. Du kan även beställa affischer och klistermärken om demonstrationen eller ladda hem materialet här och skriva ut själv. Hjälp oss gärna att göra reklam för demonstrationen genom att lägga upp vår banner på din sida, blogg eller sprid den här texten på maillistor och till vänner.

Djuren har inga andra än oss
-Vi kommer aldrig svika dem!

Inga kommentarer: